Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Nastavení cookies

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Projekt Daimler

26. 09. 2023

Náš důkladný proces mytí a přípravy obalů zajišťuje bezpečnost a čistotu vašeho zboží.

Obaly k mytí vozí do našeho závodu z výrobního závodu v Hrádku smluvní dopravce, obaly před mytím jsou u nás skladovány v různých objemech dle stavu oběhu.

Před samotným mytím je třeba všechny KLT rozebrat, vyjmout Proklad DC, který by se měl v ideálním případě mýt jako jediný. 

Vzhledem k tomu, že použité obaly v závodě a v evropských shromaždištích jsou skladovány venku, velmi často je v těchto obalech voda. 

Proto je nutná kontrola obsahu vody i v KLT 25065 i v prokladu 25066.
V případě nízkého obsahu, se obojí vytírá hadry, v případě většího obsahu vody případně jiných nečistot rovněž KLT 25065 a proklad 25066 prochází procesem mytí v průmyslové myčce, čímž dojde i k vysušení.

Následně je obal Proklad DC balen do sáčku, vkládán do prokladu 25066 a kompletován do KLT 25065, které jsou kompletovány na plastové palety dle balícího předpisu 15ks/paleta.

U tohoto projektu držíme ve skladu umytých obalů 96-128 palet, pro vykrývání požadavků klienta, může být více i méně, záleží na tom jaký je výhled výroby.

Každá jednotlivá paleta s omytými obaly je označena štítkem.
 

 

Spokojenost s celým procesem mytí a přípravy obalů!

Daimler AG